GIS4Mobile

GIS4Mobile – Gør byens data mere dynamisk

GIS4Mobile er et mindre Aarhus firma, der har udviklet et system der giver brugeren mulighed for, ved hjælp af en App, at registrere data med en position, billeder og metadata. 

GIS4Mobile har en målsætning om at forenkle og forbedre processen med indsamling af geo-data. Det skal  være økonomisk overkommeligt, og fleksibelt og brugervenligt. For den som udfører registreringen, skal GIS4Mobile være effektivt, stabilt og troværdigt. Mange kunder sætter i dag pris på hvor let det er at starte og gennemføre registrerings-projekter med GIS4Mobile, uanset fagområde.

I nogle registreringsopgaver er nøjagtigheden måske ikke så vigtig i sig selv, men et unøjagtigt resultat vil ofte diskvalificere indholdet i det hele taget.

Projektet
GIS4Mobile har i stor udstrækning benyttet sig af den interne GNSS modtager i mobile enheder, hvilket i mange tilfælde har været for unøjagtigt til App’ens formål. Markedet har i dag mange muligheder for at anskaffe små og billige modtagere, som kan modtage korrektioner af satellitnavigationer over internettet. Disse modtagere var tidligere meget dyre og GIS4Mobile, har med det nye marked muligheder for at udvikle nye produkter til fremtidens massemarked. Det vil de gøre på TAPAS. Direktør Ove Lindholt Hansen fortæller: ”Jeg ser mange anvendelses muligheder i disse små massemarkedsmodtagere, alle de steder hvor der ønskes en bedre nøjagtighed end de mobile enheder kan præstere.”

Hvordan anvendes TAPAS
”Da TAPAS platformen åbnede i 2018, var de billige GNSS modtagere der kunne modtage GNSS korrektioner lige på trapperne. Nu er de her, og vi ser store muligheder for at afprøve dem sammen med TAPAS. At vi som en mindre virksomhed ikke skal ud og investere i dyrt GNSS udstyr betyder i første omgang at vi kan komme i gang med at fokusere på mulighederne i hvad TAPAS platformens høje nøjagtighed kan give vores brugere. For vores løsning vil det være et stort plus at en mobil enhed kan suppleres med en let og relativt billig GNSS enhed, som frem for alt også skal være enkel at bruge. Det vil vi gerne kunne tilbyde som en del af vores leverance.” siger Ove Lindholt Hansen, der er direktør i GIS4Mobile.

Kontakt:
Ove Lindholt Hansen
GIS4Mobile
Direktør
mail@gis4mobile.com